Info

INVESTEER IN KWALITEIT.

Wie ben ik? Wat fotografeer ik?

De afgelopen jaren heb ik veel beelden geschoten in de wereld van de commerciële fotografie. Daar spreekt men een heel andere taal. Woorden als Prepro Doc, Hero Shot of Call Sheet vliegen je daar om de oren. Het schietproces is ook anders. Ik werkte met creative director's en dan fotografeer je met jouw camera vastgebonden aan een computer. Ik ben in staat om een ​​team samen te stellen, waaronder een kapper, visagist en stylist en ben in het bezit van een fraai commerciël portefeuille. 

In Hulst, waar ik gevestigd ben, ben ik altijd bezig om mijzelf verder te ontwikkelen en te specialiseren. Ik vind het prachtig om de ware persoonlijkheid van de mens vast te leggen. Mijn stijl je kun je het best omschrijven als artistiek en aantrekkelijk. Daarnaast zoek ik altijd naar het unieke shot. Mijn stijl is omschreven als creatief, leuk, aantrekkelijk en artistiek. 

Naast het kiezen van welke gebieden van fotografie ik nastreef, moet ik overwegen welk beeld de wereld mag zien. Als een nieuw bezoeker mijn website of blog bekijkt, wat ziet hij of zij dan? Zien zij een aantal willekeurig gekozen onderwerpen, stijlen en uitvoeringen? Of zien zij een focus en een handtekening in de manier waarop de foto’s zijn samengesteld en bewerkt? Zien zij hoe belangrijk ik de werking van het licht vindt?

Het is zo’n tien jaar geleden dat ik afstudeerde aan de Academie voor Schone Kunsten. Ik had mijn diploma Kunstfotografie op zak, maar pas in de laatste jaren heb ik vastgesteld hoe mijn ‘handtekening’ er uitziet en weet ik welk soort werk ik wil nastreven. Nu ik weet wie ik ben en wat mijn stijl is, kan ik erop vertrouwen dat mensen me benaderen om een ​​opdracht te schieten omdat ze me specifiek willen. Om prachtige foto’s te maken, begrijp ik dat het erg belangrijk is om een ontspannende omgeving te creëren. Dit bereiken de cliënt en ik samen door gesprekken aan te gaan en daarbij scherp te luisteren naar de kleinste details. Nu ik een strak portfolio heb, vol met beelden van dingen die ik graag doe, is het voor u makkelijk om te zien of mijn werk u aanspreekt. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en onze visies te bespreken!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Indien nodig kan ik een professionele visagiste voor u regelen. Mariske de Blok heeft de master Mieke Petiet gedaan.

Eenvoudige make-up €25,00

Feestmake-up €35,00

€35,00 p/u bij boekingen. Plus 0,35 km vergoeding buiten Hulst.

 Let’s work together! Drop us an email to get started!